Same same but different

Där andra mest kör fyror hela tiden så verkar jag vara fast i KI KV (tre fyror med två min vila mellan, vila tio min och sen samma sak igen) träsket. 

Cockpit nu för tiden under mina #insideisfree pass. Snart åker klassikerframhjulet på.

Körde alltså samma sak idag igen som jag gjorde i fredags och idag orkade jag leverera mer WATTAGE men nu några timmar senare är jag fortfarande lite skakis. Maxade ut på 175 bpm i puls och då min uppmätta maxpuls är 177 bpm så kan ju en hjärnlös apa räkna ut att det var hyfsat jobbigt.

Tycker ändå att det faktiskt kändes bra. Jag orkade ju trycka mer kraft i pedalerna samtidigt som jag numera är på väg ner i vikt. Tycker ändå att det känns ok att köra alla pass utan att ha ätit innan. Train low, race high ni vet!

Sådär kan lite kurvor se ut.

Facit blev i alla fall 314/313/314/298/302/307w. Som vanligt hade jag enorma problem att komma upp i effekt efter de där tio minuter som jag ska trampa på 100w, men sen skärpte jag till mig lite i alla fall. Antar att mitt nästa mål blir att kunna hålla fyra intervaller på runt 310w istället för som nu tre.

I morgon har jag vilodag och sen är det Le Peloton på onsdag.

3 svar till “Same same but different”

  1. Snabbt!!

    Du kommer att bli så farlig i Belgien!

    Min coach rekommenderar att jag drar upp på 200 W 30s innan intervallen. Jag tycker att det hjälper mot chocken i benen efter vilan…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s