Tågbloggen

Sitter på ett tåg någonstans med en massa träd på båda sidor. Det är dags för en jobbdag i sillstryparland.

Men innan dess, klockan 05:45 för att vara exakt hoppade jag, som en yster hankatt upp på hojen för att köra morgonens EB2x20 pass. Kändes rätt skönt att slippa det där S:et* efter nollan (EB2x20S) då min kääära lilla plutteliplutt kom och hälsade på inatt och snurrade som en verkstadsvals hela natten. Han sov som en stock, till skillnad från hans föräldrar som såg ut som runt 80 bast i morse.

Men vem behöver sova egentligen? Med ett par timmars sömn i kroppen får jag ändå säga att jag tyckte att det gick helt ok.

Här var det färgglatt!

Har ju någon slags uträknad tröskeleffekt på 260w och 158bpm i puls. Lyckades ligga på runt 158 (mellan 156 & 160) i typ en kvart av båda intervallerna vilket jag är nöjd med.

Den första tjugan körde jag på 254w och den andra på 228, vilket känns som mig i ett nötskal. Efter de fem minuterna vila mellan intervallerna har jag svårt att ens från början komma upp i 250w. Antar att benen är lite möra då, eller så är det som EXTREMMANGE har en teori om, det vill säga att trainern börjar gå varm. Själv har jag ingen aning men jag vet att jag har samma motstånd på båda intervallerna och samma kadens men ändå går effekten ner.

Nåja, nu kan jag i alla fall slappa resten av dagen! Woohoo!!

* Pass märkt med ”S” skall 3 minuter efter sista intervallen innehålla en intervall på 60% över EB-effekt till utmattning.

Annonser

2 svar till “Tågbloggen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s