Två bra saker på en dag

Visst låter det helt galet? I min ålder får man ju vara glad om man klarar av EN bra sak per dag.

Såhär hade det kunnat se ut OM loppet hade passerat muur de geraardsbergen i år.
  1. Masade mig upp 05.30 och hojade Le Peloton. Visserligen solo och med vändning redan uppe vid Nacka Forum. Men halsen är inte 100 ännu så jag ville ta det lugnt och känna av läget lite. Planen (om den håller) är att fortsätta på träningsschemat på fredag och på så vis bara få in en ofrivillig träningsvecka (tors – ons). Än så länge känns det bra. Hoppas kunna köra mina planerade 3×15 på fredag 0600.
  2. Gick in (hur man nu går in på en webbplats) på http://www.sport.be/rondevanvlaanderen/2015/en/ och anmälde mig till årets för mig roligaste lopp! Körde ju den långa varianten förra gången och de första 11 milen platt landsväg planerar jag att skippa i år och bara fokusera på pavéavsnitten runt Oudenaarde. Mer om den resan kommer här lite längre fram.

 

Annonser

Ett svar till “Två bra saker på en dag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s