Le Peloton, återkomsten

Körde väl Le Peloton i morse. För typ första gången sen November då jag var i rätt risigt skick, orkade inget och var bara V-Ä-R-D-E-L-Ö-S!

Just de tre sakerna hade väl inte ändrat sig nämnvärt men nu har jag ju i alla fall (i måndags) startat upp mitt episka 16-veckorsprogram från Aktivitus så snart så.

Hade från början bestämt mig för att bara köra cykelbanor i morse. Jag tycker att det är lite väl läskigt att bli omkörd av bilister med en marginal av typ 30cm i slasket.

Det beslutet gjorde att redan efter 300 meter efter Urban Deli så låg jag typ 200 meter efter alla andra (som då valde vägen istället). Men syftet var ju bra träning och inget annat så jag lät de försvinna i horisonten utan att bli ledsen över det.

Att försöka hålla sig till den vanliga sträckan fast på cykelbanan ger ju en del intressanta alternativ, som här där jag körde under vägen jag skulle hoja på, genom en 30cm hög plogvall för att sen komma ut på vägen igen.


De få ställen där det faktiskt inte fanns någon cykelbana (Saltisvägen och en liten bit innan Ältarondellen) gick det ju faktiskt att ligga och nöta i närmare 30 blås men resten av sträckan alltså, hohoho!!

I Älta såg det ju faktiskt ok ut på cykelbanan!

Vid Älta ringde Mirja och sa att Atle nog gjorde bäst i att vara hemma idag så jag skippade både Lemond och den sista biten på rundan och tog smitvägen bakom Skarpnäck istället.

Ibland känns min 17.22kg lätta Pompetamine lite väl tung. Det är ju tungt som det är på vintern och att då ha en hoj med den vikten inkl ett bakhjul på ca 4kg känns ju puckat. Men vad ska man göra då? En ram jag kan ha normala växlar på kanske? Får se…

Kvarg, hemligheten bakom ALLT!

Fixade i alla fall till lite Kvarg med ekobanan och hemmagjord granola när jag kom hem, lite Lemondkänsla ville jag ju ändå ha.

Bästa presenten ever?

Jo just det ja, fick ju värsta presangen i helgen av min #coach Fredrich när han och många andra var gäster och kollade på CXVM!

Annonser

3 svar till “Le Peloton, återkomsten”

  1. Så jäkla grymt! Vilken smällkaramell som uppstart! Vi andra fuskade bitvis på vägen men största delen på GCV. LP var som vanligt, låg och slet på rött när folk sitter framför och är helt oberörda.

    Hoppas verkligen att det är min fulkona som gör mig långsam och inte mina ben! 😀

    Gilla

  2. Bra kört obefintlig infa till trots! Och grym present, jag vill också ha en färgglad skällis, kan inte Friedrich smuggla in ett parti och sälja på fejjan?

    P.S. Gå in och ändra så man slipper va inloggad i Google för att kommentera.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s