27 sidor

Så kom den då äntligen, min träningsbibel för de närmaste 16 veckorna (börjar om en vecka då jag är i Milano nu och göder mig som en gris).

I ett format jag kan hantera med plats för anteckningar etc.

Tjock som en bättre deckare (nästan i alla fall) med en massa grymma förklaringar till alla de olika pass som finns i Aktivitus flora. Jag som är ett vrak kommer naturligtvis inte att köra alla varianter för då skulle jag antagligen IMPLODERA i förtid men det kanske kommer under nästa 16-veckors period.

Huruvida Aktivitus skickade den i fredags (som någon påstod) eller i lördags spelar mindre roll. De har bett om ursäkt och den ursäkten har jag godtagit, case closed!

Det som inte är closed, eller ens öppnat är ju själva träningen. Den börjar som sagt nästa måndag lite lugnt med en 2×20 min som skall köras under min anaeroba tröskel (260w/

Som grädde på moset skall jag avsluta den sista intervallen med tre minuter på ca 416w/100 kadens till utmattning men minst i 90 sek. Kör jag kortare måste jag minska effekten med 20%, klarar jag mer än tre minuter (vilket ALDRIG kommer ske) ska jag till nästa gång höja effekten med 20%.

Och så fortsätter det. Jag räknar med 16 sjukt jobbiga veckor men förhoppningsvis kommer jag att se några resultat också.

Det kommer väl bli lite high chaparal i början innan jag vet var jag ligger men sen så.

Det viktigaste är ju att jag blir så trött att jag nästan ramlar av hojen. Då har jag ju kört bra.

Annonser

3 svar till “27 sidor”

  1. Det är sjukt skönt nu innan jag har kört igång. Än så länge kan jag ju övertyga mig själv och alla andra om att jag kommer bli ett monster. Det blir ju värre om några månader när alla inser vilken bluff jag egentligen är.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s