Den episka CX-Pelotonen

Då jag var alldeles för trött/lat/ANNAT för att gå upp vid 0500 i morse samt att jag inte kände för att blåsa runt på slaskiga vägar med min CX så slaggade jag istället.

Fortfarande i Sicklaskiftet på väg ut. Hmm, lite moddigt var det ju.


Efter att ha varit på banken, jobbat genom allt som skulle göras tänkte jag väl ta en liten lunchrunda i alla fall, nu när min mancold verkade ha försvunnit. Innan lunch såklart.

Sagt och gjort. Jag hoppade i mina cykelkläder som en yster tjädertupp en dag i maj och begav mig bort mot träbron. Det var väl lite moddigt men obotlig optimist som jag är tänkte jag ”så kan det väl inte vara överallt?”.

Hemma igen efter 2:36


Jo det kunde det ju. Inte ens Erstaviksvägen var plogad, den som ALLTID är plogad. Jag kämpade på i mitt tempo, som sen visade sig bli 11.7km/h i snitt. Jag körde säkert 90% på 40/32 och hade nog en 60 i kadens som snitt. 

Men det blev ju ett bra pass i alla fall! Och jag var ju hungrig vid 14:30 när det blev dags att krubba.

2 svar till “Den episka CX-Pelotonen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s