Första passet i resten av mitt liv

Hojade väl lite MTB igår med ett glatt gäng.


Det började med att jag träffade Magnus uppe vid stenbron för en lite lugnare timme i Sicklaskiftet där vi hojade ett litet potpurri av sjukt crispiga stigar i solskenet.  Jag körde med mina nya Ekoï som funkade toppen i solskenet.


Tillbaks till stenbron för att möta upp Fredrich, Lovisa och Vic för att sen dra ut på Den Siste Mohikanen igen. Nu i ett helt annat tempo. Mötte upp Ragge efter ett tag och sen dog jag någonstans i skogen. Det sista jag kom ihåg var att mina händer skakade galore någonstans på Roswell och sen var det dags att krypköra hem på grusvägar. Strava beskrev det i alla fall som ett ”Extreme Sufferscore” så det var nog jobbigt i alla fall.

Tack alla inblandade för slakten.
 

Ett svar till “Första passet i resten av mitt liv”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s