Irrationella tankar efter för lite sömn gällande 2015

Efter #fatcampUSA så hade jag väl tänkt att komma igång med träningen ASAP. Planen är att hoja lite MTB med Fredrich, Viktor och Magnus ett par timmar redan idag men nu känns allt oklart då jetlagen slog till med full kraft för några timmar sen. 


Somnade 00.30 i natt och vaknade redan 02.00. Gick väl upp vid 06.00 då Atle vaknade och nu ska jag väl äta lite frulle. Frågan är väl om jag är vaken när jag ska vara ute i skogen men det får jag se då.

Och på tal om #fatcampUSA så ställde jag mig på vågen igår. Vad som hände sedan kommer att chocka dig! 90.1kg!!! Ja ni läste rätt, NITTIOKOMMAETTKILO!!! Tio pannor skall bort till sommaren, MARK MY WORDS. Kändes bra att outa vikten här så jag får lite press på mig att bli den läckerbit jag vet att jag kan bli!!

Träningen kommer jag förlita mig på att Aktivitus styr upp. Men det är ju inte träningen utan intaget som är nyckeln till viktnedgången. 

Jag har för första gången i mitt liv avlagt ett nyårslöfte och det är att endast äta godis, fikabröd etc på lördagar, förutom när vi är bortbjudna på kalas, då får jag ta lite av artighetsskäl. 

Straffet om jag missköter mig? 
Att äta en 100gr chokladkaka i ett nafs en gång per dag i en vecka. Jag misstänker att om jag misslyckas så lär jag nog bara göra det en gång. Egentligen borde jag ändra straffet till att äta 500gr chokladbollar i ett nafs, DET vore ett straff det!

Men cykla idag ska jag göra, frågan är ju bara om det blir MTB eller grus och om jag gör det själv eller med sällskap?

3 svar till “Irrationella tankar efter för lite sömn gällande 2015”

  1. Det är ju tyvärr för sent för mig. Vi ska bort runt lunchtid så jag drar nog ut redan vid 09.00. Men jag hojar gärna någon annan gång snart! Speciellt nu när du har en sådan stilig hjälm!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s