God Jul från oss i Santa Monica

Tja, här är det ju ca två timmar kvar tills det blir julafton men hemma så har det ju gått hela sju timmar på julafton.

Sjukt stora julklappar, granen är alltså i normal storlek!

Vi kommer fira julaftons middag på Geoffrey’s Malibu. Kanske inte så juligt men det är svårt att hitta en restaurang med brunkål, skinka och jansson här så den får duga.

Tänkte väl annars starta upp julafton med att kuta lite nere på Ocean Avenue här i Santa Monica. Kanske jag träffar Pamela Anderson eller Carmen Electra i sina röda, tighta baddräkter. Frågan är väl hur de i så fall sitter såhär 20 år senare än sist. Kanske Mr Hasselhoff kommer i slowmotion?

Oavsett så drar vi upp till Sunset Boulevard och krubbar lunch på Rainbow Bar & Grill. Kanske sitter allas vår hjälte Lemmy där och sippar på en vodka on the rocks? Antagligen inte men det vore ju asgrymt!

Hyfsat trött va?

Har i alla fall hittat Sagan om Karl-Bertil Jonssons Julafton på youtube så lite julkänsla kommer det iaf att infinna sig i morgon.

Jo just det, hotellet vi bor på har ett kök med kyl och allt så vi åt middag inne på rummet idag. När jag skulle gå bort till Starbucks och köpa lite kaffe passerade jag en hyfsat trött portier. Hoppas han inte tog illa upp men varför skulle han det? Han visste ju inte ens om att jag passerade.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s