Oink oink

Åkej, torsdag nu. Har inte rört på mig sen i söndags och börjar bli lite rastlös men är det vila som gäller så är det. Försöker fokusera på julluncher och julmiddagar istället.

Lånade väl ut mitt episka WATTAGE-hjul till Mange igår så inom kort lär ni väl kunna läsa om alla hans 21 stycken maxtest han ska göra medan jag är borta.

Jag har ju trott att jag har haft någonting i kroppen men efter att ha läst Jessicas fantastiska bloggpost (klart rekommenderad till alla) så tror jag faktiskt att jag har varit övertränad, något som min oerhört smarta fru sa för ett par veckor sedan men som jag cis-mannamässigt förkastade.

Så nu fokuserar jag på att vila i typ en vecka till och sen så ska jag lite smått börja kuta igen någonstans i området runt San Francisco.

Så om ni ser något oerhört läckert som är ute och springer på Venice Beach runt jul så vet ni alla vem det är, julgrisen från landet i norr!

Annonser

4 svar till “Oink oink”

  1. Annars kan man ju operera bort ett pungbråck för att slippa träna. Jag kan snart skriva en bok om rastlöshet och det har gått två dagar.
    Var i San Francisco kommer ni att bo?
    /Nypan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s