Enough is enough aka CXDM

Kände ju mig som skit i fredags under pelotonen så till den grad att jag för första gången avbröt den och åkte till MJB. Efter det bestämde jag mig för att inte köra CXDM utan faktiskt vila men igår någon gång efter att jag hade messat lite med cx-oraklet Björn bestämde jag mig för att ändå köra. Bara ta det lugnt och hoja för att det är kul, något som naturligtvis inte är möjligt inom cx.

Var ute på banområdet lite innan 08:00 i morse och hjälpte Hasse, Björn och Vendela att banda upp banan innan det var dags att åka hem och försöka få med sig min pre-teen med mig bort.

Ställde mig sist i fältet och fick hjälp av Atle att sätta på GoPro’n. Fem varv stod på menyn på en bana som nog var tyngst av alla banor jag har kört i år, vilket iofs inte är jättemånga.

Tog det lite ”lugnt” i början då jag hade någon naiv idé om att hålla nere pulsen baserat på hur jag mådde men det gick ju inte såklart. Det räckte ju med att börja trampa så drog den ju iväg. Kom ifatt Banan-Markus efter något varv och ökade tempot lite när jag körde om honom. Sen försvann han bara, han som var stark i Eskilstuna och i GBG!!

Gjorde ett försök att komma ifatt EXTREMMANGE och jag närmade mig faktiskt men ett totalhaveri inkluderat gegga och min klickpedal gjorde att jag till slut fick stanna och skrika lite och sparka ännu mer och till slut så kunde jag klicka i. Då var monstret från Åsa bortom horisonten. Resten av rundan körde jag solo och trampade på utan några direkta ambitioner med något alls.

Viktor kom trea i H40, Adrian trea och Birjer etta i H30! Stort!

Hasse krossade ju alla, vilket kändes hyfsat väntat!

Mirja tror att jag ev är övertränad, tydligen så kan det kännas såhär då. Hur jag nu skulle kunna bli övertränad.

Oavsett så är det vila som gäller för gubben nu.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s