Släckningspass och toalektyr

Körde väl Le Peloton i morse. Eller rättare sagt så körde jag den under en liten stund.

Walsleben, Nys och Lange Klaaaaaas!
 

Efter att Magnus och jag hade konfererat med Sveriges svar på Tom Meussen, Ivar Lane så tänkte vi köra pelotonen som ett väckningspass inför DM på söndag, 30 sekunders maxintervaller och sen 4:30-ish vila och så om igen. Vi fick sällskap av Le Peloton-rävarna Carl och Jonas som skulle agera hjälpryttare.

Efter den första intervallen, eller rättare sagt innan den ens hade börjat så började jag känna att ”det här kommer inte gå bra” men jag gav allt jag hade och tokdog efter ca 15 sekunder. Magnus bara köttade på som vanligt #kudos.

Nikki Harris tillägnar sin vinst till Amy Dombroski!

När det sen var dags för intervall #2 hade jag inte kommit ner i flås och gav upp efter ca fem sekunder.

Jag kom ikapp gänget efter ytterligare 6km eller något och meddelade dem att jag skulle rulla lugnt till MJB. Farsans hjärtmuskelinflammation ligger och maler i bakhuvudet så fort jag inte är på topp och jag vågar inte riskera något.

Mmmm, mud!

Jag hade detta på känn så för att köpa mig lite lycka så beställde jag igår kväll en episk fotobok ifrån http://cyclephotos.co.uk/ på 240 sidor och som täcker säsongen 2013/2014. Med tanke på läckerheten på deras bilder på webben har jag stora förhoppningar på den när jag sitter på dass i framtiden. Då morgonens runda inte förtjänade några bilder så bjussar jag på några smakprov ifrån min kommande toalektyr istället.

Philip Walsleben köttar!

DM struntar jag nog i och jag tror att gubben behöver vila lite nu.

Men mina nya crispa glasögon från Ekoï satt i alla fall som en smäck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s