Några få tappra…

..själar samlades utanför Urban Deli i morse vid 05:55-ish.


Magnus, Carl, Jonas och så lilla jag då.

Det episka kaféet LeMond skulle inte öppna förrän 08:00 och då ingen var direkt jättesugen på att hoja Pelotonloopen två ggr (åtminstone inte jag) så tog vi beslutet att fika på kändisfiket Magnus Johanssons Bageri istället.

06:00 rullade vi ner mot den mörka skogen och 06:03 när vi hade nått den första uppförsbacken stack Carl iväg som ett skott medans vi andra flåsade som några KOL-patienter.

Vi kom ifatt honom igen vid utegymmet (reds anm, han väntade in oss andra) och sen höll vi sällskap tills efter träbron där Söderbysjön möter Dammtorpssjön. Det var det sista vi såg av honom innan fikat.

Vi andra köttade på så bra vi kunde. Magnus har ju lyckats få till någon slags formtopp såhär två veckor efter cx-cupens avslutning vilket nog var en jäkla tur för mig i cupen. Han bara trampade och jag gjorde allt för att hålla i.

Någonstans på Erstaviksvägen började Jonas bonka så vi väntade in honom vid några tillfällen men lyckades ända tappa bort honom vid Björkhagens GC. Som tur var fick han hjälp av en snäll tant som pekade ut riktningen till honom.

Lite efter 07:00 ramlade vi in på MJB där Carl satt och läste tidningen i godan ro. Kränkningen var TOTAL!

Ett svar till “Några få tappra…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s