En av höstens bästa lördagar!

Idag är det lördag och det är inte vilken lördag som helst. Idag är det cyclocross i den lilla kuststaden Koksijde, ett stenkast från De Panne där en episk tredagarstävling äger rum framåt vårkanten dagarna innan Flandern Runt.

Vi har förhoppningsvis en svenska på startlinjen i form av Åsa Erlandsson, bara hon har hållit sig frisk över natten. Henne hejar vi alla på såklart, speciellt CkCX-folket Fredrich, Björn, Vendela, Mattias och Valencia som befinner sig på plats för dagens spektakel.

På herrsidan är ju sandoraklet, mannen med hjälmen på sniskan, Niels Albert borta ur leken och kommer väl antagligen att stå vid sidan om och se så där butter ut som bara han kan.

Att Sven Nys kommer befinna sig i toppen är det väl ingen tvekan om, frågan är väl om han kommer vinna eller om Lange Klaas, KPAUW, MvDP, LvDH eller kanske WvA tar hem det. Det vore ju kul om JPOW kunde komma på en bra placering. Hoppas på en topp-20 för honom. Tom Meussen är ju en annan pojke som har visat bra form nu på slutet.

Annonser

2 svar till “En av höstens bästa lördagar!”

  1. Det var episka tävlingar på många sätt, trodde inte att Nys skulle vika ner sig två dagar i rad. Men han kanske är som Lundatoken, hade något i kroppen och kommer igen starkare och SNYGGARE är någonsin?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s