Alltså jag vet inte

Det här med att veckan bara har sju dagar när jag ska köra minst två rehabpass på gym i veckan, sen köra lite cx-träning, kanske en runda i skogen, löpning, Le Peloton två ggr och fram tills för två veckor sedan hoja BMX minst en gång i veckan.

Niels (som var tvungen att lägga av, 28 år gammal) och LVDH i Gieten 2012!

JAG HINNER JU INTE!!! Sen pratas det ju om att vilan är viktig oxå! Ridå!

Med facit på hand skulle jag väl ha skippat ALLT förutom rehaben (som jag måste göra) och cx-träningen sen i augusti. Men hur kul är det då? Jag får väl ta att jag är en värdelös T-O-M-T-E men som ändå lyckas ha rätt kul.

Sven i skönt snygga kläder Gieten 2012!

Bjussar på ett par bilder på några killar som kan hoja på riktigt, varav en inte längre kan köra pga fel på pumpen. Jämfört med honom har jag det ju ändå rätt bra!!

Annonser

Ett svar till “Alltså jag vet inte”

  1. Jo, du vet visst! 😀

    Cyklar gör man för att det är roligt, antingen för att det är roligt att nå ett mål eller för att resan till ett mål är roligt.

    Annars kan man fan skita i det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s