Nu är det slut på asfalten

Eftersom jag är inne i ett BLOGGSTIM nu så fortsätter jag väl. Det kan ju vara så att någon som vill sponsra mig med något läser här!

Crispa gubbor och gummor 05:58! Fick lite bråttom sen!

Ända sen jag började med min episka rehabträning på gym är jag konstant trött i benen, vilket iofs kanske inte är så konstigt då hela rehaben går ut på att träna just benen.

På grund av ovanstående faktum så hojade Magnus och jag lite lugnt igår runt Le Pelotons CX-loop istället för att kötta tröskelintervaller i Sköndal då mina ben verkligen inte ens kändes någorlunda ok.

I morse var det ju fredagmorgon och då är det ju Le Peloton på schemat, speciellt då jag inte kunde hoja i onsdags så jag pallrade mig väl upp vid 05:15 och anlände till Urban Deli 05:48.

Episk selfie!

Några kom med racers, de flesta med cx och de snabbaste med heldämpade mtb’s! Snart ser vi nog inga racers på ett tag skulle jag tro.

Själva rundan blev väl som vanligt. För långsam för vissa (de med heldämpade stigcyklar) och snabbare än andra = episk solocykling i lera i mörker! Benen skrek och jag likaså men när solen (någonstans bakom all dimma) började gå upp var det rätt ok att ligga på Erstaviksvägen och morsa på hjortarna som stod i diket och hejade! Av naturliga skäl så blev det inga bilder under rundan men jag ska skaffa en hållare till Atles GoPro och testa lite tänkte jag.

Skippade LeMond för lite familjeåtaganden hemma och tryckte en kopp kaffe och en macka medan jag konstant tjatade på Atle att äta, klä på sig, borsta tänderna +ANNAT! Som vilken annan morgon som helst alltså!

Det får bli köttintervaller på söndag fm istället!

3 svar till “Nu är det slut på asfalten”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s