Gubben som missade målet

Jag är tydligen en cyklist utan mål. Var och varannan frågar vilka mål jag har med cyklingen, om jag ska cykla Vättern Runt (den naturliga frågan i Sverige såklart då det är den enda TÄVLINGEN som finns), kanske Cykelvasan (näää, inte den heller) eller Lidingö MTB (nope!).

Jag brukar svaja lite och försöka förklara att jag gör det för att det är kul, kanske ska försöka tävla lite i CX-Cupen (CX, vad är det? har jag aldrig hört talas om) och komma i bättre form och få bättre teknik genom lite BMX (BMX, är inte det för 13-åringar?)

Men nu har jag faktiskt satt upp ett MÅL och det är att försöka ligga före Ivar på något Stravasegment någonstans.

2 svar till “Gubben som missade målet”

  1. Bra med mål.
    Mitt enda mål just nu är att fortsätta inte använda Strava eftersom jag inte behöver få bekräftelse på hur långsam jag är
    🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s