D-vitamin

Jahaja, det är alltså så här det känns att vara gubbe. Trött i skallen, seg i benen och bara allmänt apatisk (lite som nypan).

Ett lamt försök till en Raphapose!

Valde väl ändå att dra på mig min nya crispa Long Sleeve Pro Team Jersey, mina Pro Team Bib Shorts, Pro Team Base Layer, Pro Team Socks, Rapha Cap +ANNAT för att få lite D-vitaminer i kroppen (hade inga hemma i tablettform) och lite tramp i benen.

Från början till slut kändes det bara jobbigt, oinspirerat och ännu mer jobbigt. Kläderna och hojan levererade såklart och det var väl antagligen på grund av dem som jag satte tre stycken personliga rekord på Strava. Jag undrar ju i vilket skick jag var förra gången jag hojade där.

http://www.strava.com/activities/136521690

Ett svar till “D-vitamin”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s