Le Peloton Tarmac Style

Gårdagens runda med den öppna och licens samt chipfria klubben Le Peloton (https://www.facebook.com/LePeloton) bjöd både på läckra gubbar, nio proffs från det nystartade stallet DinVelo, höga hastigheter, brinnande ben och en superb frukost.

Som vanligt så rullade vi (jag trampade så mycket jag kunde för att få igång benen) fram till Nacka Forum med ett rullsnitt (rullsnitt är viktigt ska ni veta) på 32.2km/h.

Efter Nacka Forum går liksom starten. Förra veckan kände jag mig ok och vaknade utan huvudvärk och åkte av innan Fisksätra. Igår kändes benen som bajs och jag hade rätt maffig pannknack. Naturligtvis satt jag kvar i klungan efter Fisksätraspurten.

Döm om min glädje när jag såg att Magnus gled upp bredvid mig under vilopausen. Chapeau!!

Bild stulen från Cykelcafé Le Monds facebooksida.

Jag gjorde ETT taktiskt misstag igår och det var att sitta bakom någon som tappade tätgruppen i backen upp förbi kyrkogården vid Ältavägen. Jag reagerade lite för långsamt och befann mig helt plötsligt mellan klungorna, jättesmart. Men tack vare Mats och två killar från DinVelo så kunde vi i alla fall hålla avståndet till tätgruppen och i Älta var vi ikapp.

Resten av rundan gick i ett bra tempo och på Skarpnäcksrakan låg Nils, Ivar och jag och höll täten. Allt kändes bra och sen kom backen innan Enskededalsskylten. Snittet på rundan blev 38.5km/h.

Vi rullade ner till Cykelcafé LeMond i NOFO där det fikades, instagrammades samt frukostades så det stod härliga till. Bra ställe –> https://www.facebook.com/cykelcafelemond

2 svar till “Le Peloton Tarmac Style”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s