Rule#9@204w

Vilken skrattfest morgonens Le Peloton runda bjöd på. +1° och regn som tilltog med tiden.

05.57 sladdade jag in framför Urban Deli och där stod Mamil-Monster-Magnus och Elit-Sara och tjitttjattade lite.

Magnus och jag hade från början bestämt att det var CX som fick vara vapnet för dagen. Trist bara för Sara att hon var ensam om att hoja racer. Men pr0 som hon är körde hon naturligtvis loopen och kom till MJB med ett leende på läpparna.

Magnus hade kört några MONSTER-ettor på typ 1900watt igår och det kändes tydligen i hans ben för redan vid Lilla Sickla så släppte han medan jag pinnade på så mycket jag pallade med mina spindelben.

Pelotonens CX-loop är fantastisk bra i regn då den är tungtrampad som bara den. Det tillsammans med Erstaviks konstanta motvind oavsett riktning gör den helt galet episk.
Jag malde på allt jag kunde, mötte lite flanerande pensionärer som jag hejade på samt ett helt kompani med rådjur som inte alls hejade på mig utan bara drog iväg när jag kom i närheten.

Efter 1:16:46 bunnyhoppade jag upp på trottoaren vid MJB där Magnus redan satt inne i värmen och efter några minuter kom Sara inflygandes.

Sen fikade vi STENHÅRT.

Eftersom det regnade så orkade jag inte att fippla med mobilen så jag bjussar på en bild från ett soligt Oude Kwaremont från RVV 2012 stället.

Ett svar till “Rule#9@204w”

  1. Jag kände mig som en tunna skit på två hjul i ungefär en halvtimme. Sen kom jag på att jag skulle ha färskpressad apelsinjuice på MJB.

    Efter det så sprätte jag lätt som en älva i varje uppförsbacke!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s