Nu är det vår!

Idag när våren har sitt intåg är det dags för en nystart av den prisbelönta lattebloggen och vad är då bättre att starta starta upp med en hyllning till märket som ensamt låg bakom Zdenek Stybars vinst i cyclocross-vm tidigare i år?

De flesta vet ju att företaget som har skapat talanger som Tom Boonen, Mark Canvendish, Zdenek Stybar, Tony Martin, Martin Söderström och många fler har en bred flora av cyklar som passar alla från 2-åringar ända till världsmästaren i linjelopp, cyclocross samt tempo.

Det inte alla vet är att förutom de eminenta cyklarna har även Specialized ett helhetstänk med deras Body-Geometri Fit system, en metodik som baseras på hur du som individ kan sitta bäst på cykeln, både ur ett aerodynamiskt perspektiv men även ur ett bekvämlighetsperspektiv. Att kombinera dessa två gör ju att du som cyklist både kommer kunna cykla snabbare och längre.

Finns även i en pendlarversion med skivbromsar!

Så oavsett om du cyklar BMX, Slopestyle, CycloCross, Linjelopp, Tempo eller Triathlon kan du vara säker på att det finns en cykel som kommer passa just dig!

Annonser

9 svar till “Nu är det vår!”

 1. Superbra text!
  Ge mig gärna mer av dessa sakliga råd på vad jag bör köpa om jag, som du, ska bli en snabbare cyklist.

  Tack så mycket!
  Syns kanske på en söndagsrunda snart?

  Gilla

 2. Har jag sagt att jag cyklar en hel del på Focus-cyklar? Focus är ett tyskt märke som grundades av en tidigare tysk världsmästare i cyclocross.
  Vad är det för tidigare cykelproffs som grundat Specialized? Är det ett italienskt, franskt, tyskt eller kanske belgiskt varumärke? Vilka är det som äger företaget?
  Vill gärna höra mer. Berätta!

  Gilla

 3. Specialized grundades inte av något cykelproffs.

  Att cykla och vara duktig på det är inte samma sak som att driva ett företag och vara duktig på det i min mening.

  Precis som att den bästa säljaren inte nödvändigtvis blir den bästa säljchefen. Det viktiga är ju att det finns duktiga medarbetare som vet vad de gör.

  Sen är säkert personen som startade Focus duktig på att driva ett företag med men jag ser inte riktigt hur de sakerna hänger ihop.

  Något som inte skulle kännas bra för mig är att cykla på ett märke eller bära kläder från någon som ex har visat sig vara dopad. Men då grundaren av Specialized aldrig har cyklat professionellt är den risken nog rätt liten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s