Shop ‘til I drop

I brist på cykling och löpning på grund av min näst intill DÖDLIGA manflu kände jag att jag var tvunget att göra några inköp för att få humöret på rätt köl.
Så i helgen som var så förlustade vi oss i Täby C där både Mirja, Atle och jag shoppade kläder och leksaker tills vi blev nöjda. I söndags så toppade jag klädshoppingen med en tweedkavaj från Harris Tweed (säkert tweedkavajernas svar på Gekås med mitt flyt) och i onsdags så hämtade jag ut den från skräddaren efter att ärmarna hade förlängts med 15mm.

Hoppas evinnerligt att rutigt är 2014

Passade på att göra Cruxen fin inför våren den med. Efter att ha hjälpt den gode David med lite nätverksissues fick jag köpa en Cobl Gobl-R till ett finfint pris och idag så svängde jag förbi DinVelo och köpte mig en 38T N/W klinga. Toppade allt med en gul styrlinda från SCS, där jag även fick mig en rykande kopp espresso.

Ett par Roval Fusee 24mm’s kokoshjul på den där så…

Jag utgår ifrån att både sadelstolpen, klingan samt de nya kläderna kommer göra UNDERVERK för hela mig 2014.

Annonser

2 svar till “Shop ‘til I drop”

  1. Just det. Glömde skriva.

    Harris Tweed är självfallet inte Gekås, utan handvävt hemma hos befolkningen i Yttre Hebriderna. Och dessutom troligen ett av världens äldsta registrerade varumärken.

    Angående cykling eller cyklar har jag så klart inga åsikter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s