GranFondo Stockholm och dubbiga löpardojor

Åkte väl förbi Friends Arena och hämtade upp lite sponsorkläder idag. Jag har nämligen fått erbjudandet att köra GranFondo Stockholm helt gratis då jag har hjälpt arrangören med lite diverse saker, ett erbjudande jag inte säger nej till.

Stockholm behöver fler cykellopp och när en av killarna som arrangerar loppet hörde av sig till Cygate gällande IT-saker till loppet blev jag inslängd på grund av mitt cykelintresse och har kört ett sidospår (dock helt officiellt) med de gällande erfarenheter från lopp utomlands och som tack för hjälpen fick jag en gratis startplats och lite trevliga kläder. Det tackar jag för. Hoodien var väldigt orange till en början men nu tycker jag den ser väldigt bra ut.

Svängde även förbi Löplabbet och köpte ett par Inov-8 Oroc 340. Var ute förra veckan och halkade som Bambi på hal is och om jag ska försöka hålla igång med löpningen är det nog lika bra att gubben inte halkar och slår av lårbenshalsen.
Den gode Daniel Thoresson påminde mig om att skorna var näst sämst i något test som Runners World hade gjort. Men som tur var så hade jag jordens flyt och vurpade inte en endaste gång

Har börjat gymma också samt gått ner 3kg. 2014 kommer bli det bästa året någonsin!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s