Ska det vara så här?

Hade svårt att somna igår. När Atle ropade vid 04.00 var jag tydligen vaken för jag hörde honom direkt.

Klockan ringde 05.15, hoppade upp ur sängen, gled nerför stången ner till julgranen.

Tände och vattnade lite och hällde upp ett glas stärkande O’boy.

06.00 stod jag och såg läcker ut utanför Urban Deli, en syn som snabbt ändrades till synen av ett gammalt vrak.

Tillsammans med cx-legenden Mats, Sveriges svar på Sven Nys!

Majgaaad vad vidrigt det var. Underbart javisst, men med en konstant puls på över 90% av maxpuls (kändes det som i alla fall) så funderade jag fler än en gång på vad jag egentligen håller på med. Undrar vad jag kan få ut för hojarna? Kan ju liksom lägga det på chips istället.

Som tur var så hade Niklas kört några galna pass dagarna innan samt monterat på dubbdäck så jag kunde haka på honom. Den sista loopen struntade vi i och väntade in den nu utdragna klungan innan vi hojade iväg på den sista halvan.

Väl framme vid MJB var jag halvt om halvt apatisk. Satt och skakade när jag försökte få i mig lite kaffe och en macka och orkade ta EN bild till mitt världskända instagramflöde.

Precis som det ska vara! Episkt är bara förnamnet. Jag längtar redan till nästa runda!

http://www.strava.com/activities/100752203

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s