Sufferscore 98

Stoppa pressarna. Jag har cyklat. Utomhus.

Stack hem lite tidigare från jobbet igår och hoppades kunna ta en liten runda men det gick ju sådär då ALLA på jobbet hade hur mycket som helst att fråga om just då. Skandal!! Plus att det ju blev mörkt rätt tidigt.

Nåväl, det var ju säkert ok väder i morse oxå, dock så slaggade jag då och vaknade 11.06 hyfsat utvilad. Efter en grym frukost bestående av tre julknäcke med nygriljerad skinka och de sista av pepparkakssmulorna klädde jag väl på mig, lagom till det snöblandade regnet kom.

Chansade att köra utan dubbdäck och det gick ju faktiskt helt ok. Jag hade ju däck från Specialized på, just sayin.

I dyningarna efter #roubaixgate valde jag att hoja lite grusvägar där det inte skulle vara alltför mycket folk, vilket just råkade bli cx-loopen för Le Peloton.

Glad gubbe!

Med en röd CX som det står SPECIALIZED på samt iklädd kläder från samma märke (exkl KBCK jackan) ville jag inte riskera alltför mycket publicitet och lyckades faktiskt komma hem utan att få några stenar kastade på mig.

Nåväl, rundan ja, hur var den? Jobbig som satan. Jag är faktiskt rätt nöjd att jag demonterade min 42T klinga och satte på 46/36 så jag kunde trampa på lite lättare där benet tyckte att det behövdes.

För min cyklings skull gör det inget om det skulle vara lite varmare ett tag så jag slipper riskera att drutta på ändan allt för mycket. Att cykla ute är ju faktiskt rätt trevligt, även fast man gör det utan sällskap.

http://www.strava.com/activities/100122197

Annonser

4 svar till “Sufferscore 98”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s