Nåt nytt på cykelfronten då?

Det blir ju inte mycket bloggande på en cykelblog om personen som bloggar borde cykla för att ha något att blogga om men inte gör det.

I brist på att cykla har jag åtminstone den senaste tiden varit involverad i att arrangera SM i cykelcross/cyclocross eller vad nu SCF har bestämt att det ska heta.

Arrangemanget gick som NI ALLA VET av stapeln igår och måste nog, trots min absoluta partiskhet, betraktas som ett av de bättre cykelarrangemangen i år. Bilden ovan på peffen har jag snott från mästerfotografen Andreas Nyström.

Info, bilder, berättelser +ANNAT finns på twitter under hashtagen #cxsm2013 samt under DEN HÄR tråden på http://www.happymtb.org.

Nog om det.

Fick erbjudande om att köra ett cykellopp i Sthlm nästa år HELT GRATIS! Snart kan jag nog ta betalt för att ens ställa upp!! Men mer om det senare.

Annars då?? Jorå, drog just av ett fett trainerpass på suffer score 12! Inte riktigt som på HHXC där jag klämde av en 192:are men bättre än en femma som jag började på efter skadan.

Har väl köpt en sån där singelklinga från Kvalitetstid till min Crux med. Varför vet jag inte men jag behöver inte ofta anledningar till att shoppa. Och då jag kör på min storklinga 99% av tiden och kedjan får ibland för sig att lägga sig mellan klingorna kan det ju vara kul att testa.

Rehabträning suger verkligen purjo!

Ett svar till “Nåt nytt på cykelfronten då?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s