Lycrafrukost i solskenet

Körde väl lite Le Peloton i morse tillsammans med lite crispa gubbar och en gumma. Tille stod och såg läcker ut endast iförd sina vita handskar när jag anlände Urban Deli och det var det sista jag såg av honom.

Rundan är ju alltid densamma och idag var benen lite sega trots att jag inte hade tränat sen i söndags men man är ju inte 40 längre…

Jag körde på min vanliga plan, att försöka ligga där framme och haka på i VETTERNKETTEN så mycket jag kunde. Jag missade väl någon förning (pga min enorma okunskap om klungkörning) och fick en tillsägelse av herr Rytz så jag gick fram och tog en som bonus till klungan.

Sen dog jag som vanligt lite efter den första sprinten och försökte hoja lite taktiskt och ta lite mer skydd av klungan. Uppe vid kyrkogården på Ältavägen kom vi ifatt Magnus som tydligen hade gjort en utbrytning.

Efter Älta började jag fundera på var Tille egentligen befann sig men tänkte att mitt tunnelseende bara hade missat honom. Och sen kom vi ifatt Magnus som hade ryckt ännu en gång!

Iklädd sparkdräkt från CKCX (snodd från Le Peloton)

Höll på att knäcka hela cykeln efter Flatenbadet i några enorma potthål på Flatenvägen och dog totalt i den lilla uppförsknixen innan målet.

Efter ”målgången” blev det lite fiskörning som vanligt ner till MJB men fick ändå ihop 38.2km/h i snitt. Måste kolla vad snittet är under själva ”racet” någon gång.

Väl på MJB blev det som vanligt en FAB frukost i solskenet!

Tille hade tydligen gjort det omöjliga och punkterat ett tubdäck. Man frågar sig själv, hur är det möjligt?

http://www.strava.com/activities/79970963

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s