Le Peleton försök två

Då det första försöket förra veckan slutade med att jag vaknade vid åtta med ett vagt minne av att jag faktiskt stängde av larmet gjorde jag ett nytt försök idag. Hade ju dyrt och heligt sagt till Mats att jag skulle köra så det var ju bara att pallra sig upp när klockan ringde 05:20.

Rullade in till Urban Deli 05:50 och då stod redan Edvard och Magnus där. Snart rullade Nicolas, Daniel, Damien, Mats och lite andra forta gubbar och en tjej in.
Startade väl 06:00 sharp och tre minuter senare låg vi typ i 47 blås på Värmdövägen. Kände mig rätt pigg så jag hakade på och sprätte för glatta livet. Sen kom vi till Fisksätra och det hände något med sprättandet i slakmotan. När vi sen svängde in på vägen mot Saltsjö-Duvnäs ville dom inte alls sprätta mer så jag såg klungan försvinna bort mot horisonten.

Sen blev det Le Soloride för mig. Kom till Magnus Johanssons Bageri efter ca 1:10 och 33km/h i snittfart, något som måste förbättras såklart.
Vilket fantastiskt initiativ av Nicolas &co. Nästa vecka kör vi väl igen??

http://www.strava.com/activities/74574487

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s