Krispigt regn

Alltså det här med intervaller är ju inte bara tråkigt, det är ju asjobbigt med. Hoppas verkligen att jag märker någon skillnad.

Igår kväll blev det tio stycken uppför Marinstadsbacken och dess 10%. Fick ett persbästa på 01:33, dvs ungefär 35 sekunder sämre än ok enligt Thomas (allt under minuten är ok) så jag har lite att arbeta med innan jag vågar hoja med några andra. När jag skulle påbörja den nionde intervallen började det dugga. 20 meter senare spöregnade det. Hyfsat skönt att jag investerade i en skotork för ett tag sen.

Höjdkurva

Det jag iaf insåg var att benen tog slut innan pumpen för jag kom aldrig upp över 90% av maxpuls även fast jag nästan flåsade lungorna ur mig. Skandal!!

http://www.strava.com/activities/73955805

2 svar till “Krispigt regn”

  1. Å andra sidan har Mats, som har KOM där en minut blankt. Ska köra med racern nästa gång och se om jag kan kapa några sek med ett kilo lättare hoj, 10mm smalare däck och fem bars extra tryck. En minut blankt kommer jag nog aldrig klara.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s