Nya tag

Jag har väl lidit av funbeatsjukan ett tag nu, dvs har fokuserat lite väl hårt på målet på 450 timmar motion per år men nu är det slut med det. Efter att ha rådgjort lite med västkustens Dalai Lama har jag kommit fram till att lägga ner det där målet och endast fokusera på kvalitet istället för kvantitet.

Jag tror ju med min naiva syn på saken att 260 timmar (fem timmar i veckan) kvalitativ träning ger mer än 450 timmar av lökande på hojen (om allt nu ska vara svart eller vitt). Så all jobbpendling +ANNAT kommer inte loggas utan endast pass där jag faktiskt tränar. Iom detta så lägger jag ner Funbeat helt och kör bara Strava, där jag nu även är Premiummedlem, så pr0!!

Min Edge500 fattade tydligen inte exakt var jag befann mig.

Och som start på mitt nya träningsliv så körde jag lite flåsettor i Bruses backe via fot istället för cykel. Satan i gatan vad jobbigt det var. Det blev bara fyra stycken pga ovana. Har ju haft löparknä tidigare och det är inget jag vill ha igen.

Så får vi se…

3 svar till “Nya tag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s