Med Rapha till Rute och Furillen

Kom ner till Gnisvärd i måndags morse och stack och storhandlade innan vi tog en siesta på några timmar.

Igår krubbade vi frulle på Rute Stenugnsbageri. Då det var 99km dit så laddade jag med en liten pre-frulle medan de andra fortfarande låg och dunade.

Andreas och jag körde en helmullig runda dit för två år sen på mestadels småvägar på våra crossar och började rundan med lite grymma skogsvägar. Nu hade jag racern så det tog väl en 30 min med lite förvirring i Visby innan jag hittade rutten på min Edge500.
Förutom några km på rv147/148 så bjöd rundan på idel småvägar utan trafik och en sinnessjuk motvind. Jag hojade den inprogrammerade rutten förutom ett grusvägsparti och en felnavigering som vi lyckades med förra gången. Nästa gång jag hojar här har jag (nog) full koll på hela sträckan.
Rute bjöd som vanligt på toppenfika till det fascila priset av 400 bagare men tillhör man eliten så gör man.

Efter rundan plaskade vi lite vid Furillen innan grill och ölsuget tog över!

2 svar till “Med Rapha till Rute och Furillen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s