The perfect balance of vertical compliance and lateral stiffness

….är väl inget man behöver med de här benen.

Körde väl en liten runda i morse innan alla ”måstegörasaker” skulle fixas och innan la famiglia hade vaknat till liv. Har en tanke om att öka cyklandet nu utan att ta tid från familjen. Får väl se hur det går.

Skuttade upp ur sängen 06:45 (tacka gudarna för ljusa mornar) och satt på hojen 07:05. Dryga timmen senare smuttade jag på vattnet i min crispa Puristflaska vid Aspviks brygga och där, vid vattnet, var det av någon anledning vindstilla. Hur det kan vara vindstilla vid vattnet och blåsa inåt land fattar man ju inte men antagligen är det så bara för att man ska irritera sig på något.

Min formkurva som pekade uppåt innan jag åkte på feber +ANNAT och sen ryggvärk har hyfsat snabbt svängt till att peka neråt. Och fort gick det… Just nu känns det som att hela 2013 kommer bli något slags mellanår men det kan säkert ändras men satan i gatan vad sliten jag var när jag kom hem.

Att jag ens lyckades släpa mig runt 160km i Ardennerna inkl 2600hm förra helgen fattar jag inte ens.

Länk till hela misären!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s