Weapon of choice

Eftersom min DÖDSförkylning har hängt med ett tag nu och jag inte är intresserad av att gå den väg min far gick med hjärtmuskelinflamation har jag fokuserat på att äta efterrätter i ett par veckor nu samtidigt som jag mest har gnällt.

Nu börjar jag åtminstone se ett slut på eländet och meningen var att jag skulle rulla runt Drevan i permobiltempo idag. Åtminstone tills jag såg snöfallet utanför fönstret. Nu sitter jag och lirar lite Lego Batman 2 med Atle istället.

Om 13 dagar är det meningen att jag ska hoja lite nere i Belgien med Andreas, Björn, Daniel, Hasse, Magnus mfl. Magnus som ramlade i skidbacken ska förresten inte hoja, han får köra servicebilen istället.

Tyngre variant av hyfsat lätt hoj

På tal om Drevan så la jag på de hjul jag hade tänkt att hoja på idag och antagligen hoja på nere i Belgien med. Satt och kollade på youtube för ett par veckor sen på förra årets upplaga av LBL och även fast det inte finns en enda kullersten på rundan såg det ut som en del halvrisiga vägar. Kanske tar med mig kokoshjulen ner ändå, mest för att det verkar pr0.

Klassikerhjulen med sina 36 ekrar i fyrkors höll ju för P-R utan att slå sig en mm så jag antar att dom är rätt safe att hoja lite med nere i Ardennerna oxå. Dom väger ju dock bly så nu väger väl cykeln närmare 7kg. Björn kommer naturligtvis köra med sina FFWD, men så pr0 är ju knappast jag.

2 svar till “Weapon of choice”

  1. Materiel- och utrustningsval är A-O. Form och ANNAT är underordnat. Det kommer att gå bra för dig!

    Och eftersom du har den insikten skulle du förresten bli en alldeles utmärkt triathlet 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s