Vad hände

Har ju kortintervallsvecka men var inte alltför sugen på fyror ikväll.

Pallade inte att hoja ute (vilket visade sig vara ett bra val med tanke på de vurpor som uppenbarade sig på tisdagsturen) så jag tog det lite soft, käkade middag, läste Harry Potter för Atle och gick ner för att köra lite flåsettor.

Tjugo stycken kan man väl köra tänkte Johan. Efter fyra och en halv kräktes jag i munnen och var redo att gå upp men tog tag i det lilla som fanns av min respekt för mig själv och fick ihop 20 min på knappa 90% av maxpulsen.

Nåja, jag fick i alla fall en timma för mig själv i källaren.

2 svar till “Vad hände”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s