Vabbande latmask

Har inte suttit på en cykel på två dagar nu då jag har blivit drabbad av någon latmask. #imponerarinte

Hade jordens plan att åtminstone hoja till/från jobbet idag men när Atle vaknade och skrek som en stucken gris med feber vid 05.30 ändrade jag mina planer till att istället vara hemma och chilla lite med grabben.

Något man blir galen av efter ett tag så när han softade i soffan till Captain Jack Sparrow passade jag på att hoppa upp på crossen och dra av en timme. Smart som jag var glömde jag fläkten i källaren.

Då jag kör med monsterutväxlingen 42/11 som tyngsta valde jag 14 stycken tvåminutare med en minuts vila, pallar inte med mer än en timme på hojen psykologiskt. Inte jättetungt men det börjar kännas rätt bra i benen efter några intervaller och förhoppningsvis är det effektivare än att ligga i soffan i alla fall. Pulsen får jag aldrig upp på de här lågkadensövningarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s