Fredde

Eftersom jag fick en nytändning till att blogga efter Stalles inlägg om svettige gubbar i källaren känner jag att jag bara fortsätter på..

Idag blev det (tyvärr) ingen cykling i källaren så några läckra bilder på en svettig semmelgubbe kan jag tyvärr inte bjussa på.

Däremot så blev det 1,5 timmar på ett fantastiskt Erstavik med en temp på runt -11°. Hoppades på att min gamla jacka av märket Pearl Izumi skulle funka även fast jag bara hade en underställströja under. Hade det varit -15° hade jag nog behövt något mer men nu räckte det gott och väl. Surt att jag inte har en vinterjacka i KBCK’s härliga design men den här duger gott några år till.

Vem vet, i morgon kanske det kommer upp ett SUPERINTRESSANT inlägg med mig på bild med en fuktig blick..

Och nu till något viktigare….

FREDDE HAR BLIVIT PAPPA!!!

Annonser

2 svar till “Fredde”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s