DödsALLT

Jag hade nästan hoppats att ingen skulle dyka upp när jag väl kom till Hammarbybacken och insåg att det här med fixie på vissa underlag inte banar för någon snabbtur. Som otur var så kom Oskar redan efter någon minut, med både växlar, frihjul och 5kg lättare hoj.

33 långsamma kilometer

Redan på stigen/vägen/kalla det för vad ni vill utmed Sicklasjön insåg jag att det här skulle bli en långsam runda. Som tur är så behöver man inte ha bråttom när man kör med lite (för underlaget) tung utväxling, det blir bra styrkeintervaller istället.

Ältavägen var typ lika illa, vilket var helt förståeligt med tanke på mängden snö som hade fallit OCH det faktum att det låg stenhårda kockor av ismodd som hade plogats bort från vägen, men jag trampade på med mina 30 i kadens.

När vi sen kom till Erstavik så blev allt bra igen, som det så ofta blir…. Vi lyckades nästan skrämma en häst och mötte en hel del hundägare som hejade så glatt.

Annonser

3 svar till “DödsALLT”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s