Säsongspremiär

Jag har inte hojat den ursprungliga Söndagsrundan sen förra vintern tror jag. Den här vintern bjöd ju först på DÖDSoväder som gav oss DÖDSsnö, sen DÖDSis och nu ligger det bara en massa DÖDSgrus kvar på cykelbanorna. Stockholms Stad eller vem det nu är har åtminstone inte sparat in på gruset denna vinter märkte vi idag, satan i gatan vad grus det ligger på cykelbanorna. Skönt att skattepengarna eller nåt går till något BRA i alla fall.

Nu när jag startade året så bra med fyra minuter tillgodo på årsmålet (fram tills igår alltså) tänkte jag inte vara sämre idag. Johan var sugen på att hoja lite så klockan 16.00 stod vi styva som satan utanför SCS. Johan skulle köpa bomullsband så vi smet in på en liten espresso innan starten. Bara killarna kunde börja med italienska bakverk och gelato så skulle nog affären vara komplett sen. Att sparka bjorre var ju en bra start men lite sötsaker skulle nog höja nivån ännu ett snäpp.

Själva rundan bjöd på rätt hyfsat underlag och den nya cykelbanan förbi Beateberg var ett bra inslag då jag inte vill stångas med bilar i Trångsund med alla pundare bakom ratten.

Till skillnad från igår valde jag att använda ett batteri som faktiskt var laddat till lampan så jag slapp ninjacyklingen idag.

Marathon Winter 240 med 1.8 bar i på en cykel utan frihjul känns finfint i benen såhär två timmar efter hemkomst. Det står ju dock VO2Max på schemat men lite styrka har ju ingen dött av..

Sicket värdelöst inlägg egentligen…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s