Skrattfest med inslag av Oetzi

Då grabbarna grus hade varit på arenan och skottet för Robins skull så bjöds det in till vintercross denna första advent.

Solen lös, tempen visade på -8° och Atle som inte har vett att sova länge drog upp mig innan jag egentligen var redo.

Jag laddade med både risgrynsgröt, julknäcke, julskinka och Zoegas julkaffe (något som tydligen inte hade någon som helst betydelse för utgången) innan jag pinnade iväg till huset där min mormor bodde mellan 1942 och 1998. Där mötte jag upp Fredrich och Viktor.

När vi kom dit var redan Björn där iklädd en dunjacka som skulle kunna värma ett naket benrangel i -40°. En minut senare minut kom Hasse Mård springandes med hojen på axeln, pr0 tänkte jag, igenfrusen body sa han, inte lika pr0 tänkte jag. Snart ramlade Mats in och Ivar kom och tog lite bilder. Bra tänkte jag, då blir det ju en rolig runda!!

Vintercross var ju lite annorlunda insåg jag rätt snart. Det gick inte fort (vilket det iofs aldrig gör för mig) men rackarns vilken bra teknikträning. Fredrich fick snart en lucka, Hasses body dog efter ett par varv och jag hade fullt upp med att hålla tungan i rätt mun.

Efter att Fredrich hade fått punka (något som egentligen är OMÖJLIGT med tubdäck) tror jag Vic gick i mål som vinnare.

Grym grej det här. Nästa gång tar jag nog med mig lite glögg vi kan avnjuta i klubbhuset framför en öppen brasa.

Robin då? Ingen aning. Tror att han drabbades av något och hade inga HTFU piller hemma!

Bilden ovan tog Hasse Mård!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s