Inget är som väntans tider

Efter att något snille på On-One hade missat att uppdatera lagerstatusen på deras hemsida skickade jag ju glad i hågen iväg en beställning på ram, gaffel +ANNAT och sitter nu som ett fån och inser att sakerna är minst två veckor bort från Slöstan.

Varför lyssnade jag inte på Björn och beställde en färdigbyggd hoj?? Å andra sidan har ju dom inte ens svarat på min fråga gällande storlek så dom kan ta sin hoj och stoppa upp den någonstans där snön inte faller.

Tur att man har en mördarmaskin så man kan ta sig till jobbet. Skulle ju dock kunna pendla med cruxen men den vågar jag inte låsa fast utomhus och skulle jag ta in den i omklädningsrummet skulle det ju bli ett jävla gnäll på alla CYKELHATARE!!

Tänkte i alla fall roa mig med att bygga hjul under tiden bara sakerna (som faktiskt är skickade) kommer någon gång.

Det här gör ju kaoZ med mitt årsmål!!

Annonser

2 svar till “Inget är som väntans tider”

  1. Cykla på cruxen, ta in den på kontoret och när någon gnäller kontrar du snabbt med ”du är bara avundsjuk för att jag slipper sitta fast i bilkö varje dag” !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s