Stress

Insåg idag att jag ligger knappa 16 timmar efter mitt årsmål, som är 450 timmar motion under 2013. Detta på grund av en total dipp i motivation den senaste månaden. Hur jag ska hinna med att komma ikapp vete tusan men jag gjorde en nystart idag genom att köra ett 1×40 minuterspass i källaren. Och för att fira in vintern gjorde jag det naturligtvis i totalt mörker. Det får ju liksom inte bli FÖR roligt!!

Funderar på att ta ATK-tid i morgon efter lunch och döda benen i Sköndal. Bara tempen håller sig runt nollan så..

Ett svar till “Stress”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s