Ömsom vatten ömsom vind

Körde en liten mysrunda i regnrusket igår. Min stackars racer som typ aldrig har varit ute i regn blev rejält grinig.

Vi möttes upp vid nio utanför SCS och hojade förbi Slussen, Munkbron, Vasabron och Norr Mälarstrand innan vi lämnade stadens trygga vrå. Grymt skön pendlingsväg till jobbet förresten insåg jag när det var tomt på cykelbanan.

Blev tydligen spottad av Robin vid Stora Mossen med. Det är klart, en läcker gubbe lyser ju upp omgivningen så man blir ju svår att undvika om någon befinner sig i närheten.

Tråkigt pr0 med Vittoria Pavé tub.

Vid färjeläget på Ekerö var vi lite tidiga så vi grabbade en snutkaffe inne på fiket. Här började jag bli lite avis på Magnus och hans Race Blades, något som gick över när jag såg hur pinsamt ickepr0 dom såg ut. Min Ass-Savers höll åtminstone rumpan torr och såg grymt pr0 ut i jämförelse!

Hojade förbi Slagsta, Norsborg, Hallunda och Gråbo innan vi kom fram till fiket som jag tror att Fikasvettot Approved! Fikat var åtminstone rent estetiskt värd en stämpel.

Is it Fikasvettot approved???

Efter någon timme och lite felkörningar så kom Mirja och Atle för att hålla oss sällskap. Atle tröttnade efter typ fem minuter, skitungen, men en iPhone kom till undsättning.

Jag tog en räksmörgås och en kardemummabulle. Är inte sådär jättemycket för bakverk men Magnus tog någon slags cheesecake som han och Mirja glufsade i sig.

Rullade vidare i regnet förbi Salem, Tumba, Tullinge, Huddinge, Sköndal innan jag anlände till Sthlms Bel-Air. Satan vad mycket bättre landsvägscykling är på torra vägar..

Och ni som jag som vaknade med en f*cking migrän i morse, glöm inte att kolla på livestreamen från Tabor i eftermiddag 14.40 på http://sports-livez.com/channel/ch-3.php

3 svar till “Ömsom vatten ömsom vind”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s