Cross för gubbar

Då alla som var något i CX Sverige befann sig i någon håla kallad Branäs fick kleti och pleti hålla till godo med Bangs egendesignade bana i Gubbängen, något som visade sig bli en toppenbana.

Han hade planerat två heat, ett för de som ville köra som vanligt och ett för de som ville ta det lite softare.

Banan!

Jag drog mig lite för länge, åt frukost lite för länge, jagade spindel samt glömde mössan hemma vilket resulterade i att jag kom fram 09.32, två minuter efter att starten skulle ha gått. Som tur var så var arrangemanget lite försenat så jag hann med de sista 50 metrarna av banvisningen, något som kändes skönt då man vill ha koll på banan innan start.

På grund av förra veckans fadäs tänkte jag ta det lite lugnare och känna av ryggen lite så jag startade näst sist av de 15 som kom till start.

Efter ett varv kände jag att ryggen var rätt ok och ökade takten. Efter att ha spurtat helt solo (såg Caldenius framhjul när vi rundade den sista stolpen) kom jag till sist in på en åttondeplats, vilket jag är helnöjd med. Ryggen höll bra i en halvtimme men de två sista varven blev jag rejält trött i den.

Var är alla? Och varför håller jag inte händerna i bocken?

 Lagom till heat två dök Peffen upp, lagom fresh efter nattens drabbningar med diverse alkoholblandningar, bjöd på ett bunnyhopp, klantade sig och vilade lite i gräset. Han tog igen lite tid genom att stanna till i vodkadepån ett par gånger.

Peffen vilar!!

Tack Mårten för lite duvelzipp efter racet och tack till Bang för hela arrangemanget, inkl fikat.

Ser ni slutspurten?

Nästa helg är det föreningsdag istället för kompiscross. #fail

Alla bilder är tagna och stulna av Andreas Nyström!

2 svar till “Cross för gubbar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s