Kompiscrossen – Premiären

Vaknade och kände mig oerhört fresh and crisp efter gårdagens kräftskiva. Hivade i mig ett par koppar kaffe, några knäckemackor, ett ägg och lite yoghurt och rullade bort till SCS där Fredrich med sin nya skrytcross och Stisse väntade.

 Crisp kille!!

Stisse skulle inte hoja men lurade på mig hans kamera som jag filmade dagens race med. Rätt smutt anordning faktiskt. Hade den inte kostat mer än en femhundring hade jag nog skaffat en jag med.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Foto: Magnus Alexandersson

Fredrich och jag rullade genom ett morgontrött Stockholm där bilarna lös med sin frånvaro, förutom en felparkerad Porsche 911 Turbo som stod utanför Riche. Det är så enkelt när man har deg liksom. Däremot så mötte vi rätt många andra cyklister som antagligen hojade det mytomspunna loppet Sthlm Bike (om det nu gick idag det vill säga…)

20 minuter senare kom vi fram där det redan hade börjat samlas lite folk. Peffen hade en ny cross (såklart). En bättre och tuffare variant av min snikram, funderar på att skaffa en likadan och ha min som pitbike, känns ju pr0 och det är ju alltid rätt.

Efter att ha kört runt banan ett par varv var det dags att starta. Jag som inte mådde sådär jättebra ställde mig rätt långt bak bland resten av alla tomtar (Mattias Krantz, Kaijan, Martin Premberg mfl).

Fipplade med kameran och stack iväg med ca 50 andra gubbar (tror inte att det var några tjejer med idag tyvärr). Som väntat blev det jordens kö vid den första knixen så jag rullade lite på sidan och tog väl en fem placeringar, bland annat så gled jag om Mattias och Martin. Kaijan tog jag några minuter senare när jag helt sonika körde en Renshaware på honom i en 180° kurva.

                    Foto: Andreas Nyström

Har ingen aning om hur många varv jag körde men jag blev varvad av Micke F, Hasse Mård och någon annan och då var det bara ett varv kvar i alla fall.

Efter en obligatorisk fika på den lokala ladan rullade jag hem tillsammans med Magnus.

Högst tveksamt om det blir någon söndagsrunda ikväll, men det får jag se sen.

Tack Tille för en grym bana och Magnus, Andreas och Jonas som tog en shitload med bilder!!

8 svar till “Kompiscrossen – Premiären”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s