The hurting butt

Eftersom jag i mitt förra inlägg bevisade för världen att den enda sanna cyklingen finns i källaren har jag börjat jogga lite i skogen där jag bor för att få lite varierande träning.

Testade ju lite MTB i tisdags och gjorde två OTB’s så jag kanske ska sälja den hojen..

Tänkte vara lite smart och alternera gång med löpning så den första rundan gick jag fem minuter för att sen jogga en minut etc…

Igår kväll var det dags igen och eftersom jag redan hade kört den där 5/1 minutersgrejen tänkte jag öka dosen jogging lite så jag joggade några minuter och gick några. Insåg rätt snart att ”det här var ju inte så jobbigt” så jag körde lite på känsla, en känsla som idag sitter i rumpan i form av en helt galen träningsvärk.

Det som var kul är att veta att jag åtminstone kan springa knappa milen utan att bli direkt andfådd i alla fall. Varför det är kul vet jag inte men något ska man väl få glädjas åt i denna eländiga värld.


Ett svar till “The hurting butt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s