Alperna dag 1

Efter 26 härliga timmar i bilen kom vi ner till Briancon igår. Checkade in, gick till den lokala handlaren och köpte lite vatten, dräggglade över deras utbud av belgisk öl, gick till hotellet, glodde på kvalitetsrullen End of days och kraschade hårt.

Vaknade runt 10.00 i morsen, bytte rum, hojade ner till det lokala fiket och tog en americano, en panini och en apelsinjos.

Sen var det bara till att börja trampa… Kom upp till Col d’Izoard efter ca 1.20, väntade in Magnus som hade bonkat på vägen upp, tog en glass, rullade ner ca 4km på andra sidan medan Magnus rullade tillbaks några hundra meter till ett lokalt fik. Vände, trampade upp igen, hämtade Magnus, fortsatte rulla ner, upptäckte att Magnus fulkinesfälg hade spruckit och pajjat hans helt nya tubdäck. Fulkines FTW!!!

Efter att ha hyrt in en lokal gråterska i byn till Magnus rullade vi in till centrum och satte oss på det lokala haket la centrale, hivade i oss två Affligem var, kollade på touren och blev kallade ”cunts” av bartendern. Ett bra besök med andra ord.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s