Söndagsrunda

Eftersom jag sov som en stock när Björn tydligen ringde för att kolla om jag skulle haka på söndagens racerrunda så fick det bli en liten söndagsrunda istället.

Och eftersom alla hade ursäkter till varför dom inte kunde cykla struntade jag i att passera SCS på vägen ut och satte fart bort mot Erstavik istället.

Det fick bli en liten klassiker med variation, det vill säga ensam förbi Erstavik och Flaten. Så som jag körde innan jag visste om resten av alla vägar man kan köra. Variationen bestod i en sväng förbi Saltsjöbadens GK. Det är alltid lika kul att heja på alla golfare samtidigt som dom bara blänger tillbaks: – Kolla, där kommer en sån där MAMIL som gör TdF tecken och kör på gångtrafikanter….

Vid Flaten hade knotten haft sexuellt umgänge för nu så var det väl uppskattningsvis 3846 miljoner stycken som smattrade till emot mina exklusiva Jawbones, fast bättre det än rakt in i ögonen. Däremot är det lite halvjobbigt att flåsa med stängd mun.

Måste ha sett ca 20 rådjur på rundan med. Man märker att människans närvaro har gjort dom allt annat än rädda. Det sista jag passerade, precis norr om Lilla Sickla stod bara kvar i vägkanten, ca 1,3 meter från mig och glodde när jag rullade förbi. Den som ändå hade en studsare med sig på söndagsrundan..

Straffet för att ha sovit till 11.00 blev att ligga vaken halva natten. Bra jobbat!

På Torsdag bilar jag ner till Briancón för några dagars alpcykling och sen vidare ner till Mougins för lite Rivieraleverne. Sen är nog semesterpengarna slut.

Rundan enligt Garmin:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s