Lokalt ögongodis på midsommardagen

Midsommardagen……

Efter dagens första fiskemöte

Jag vaknade naturligtvis redan vid åttatiden, gubbe som jag är nu för tiden. Låg dock kvar i sängen och inväntade in de andra två som drog timmerstockar fram till 10.30.

Frukost, slappa, lite lunch på restaurang gyllene måsen, slappa lite mer etc…

Kände mig slö, förkyld och mest orkeslös. Gick in i badrummet, öppnade medicinskåpet, hittade en burk med HTFU, tog ett par piller, bytte om och stack ut.

Regnet hade slutat, det var hyfsat myggfritt och helt galet tomt på folk. Såg några föräldrar (med rätt lidande ansiktsuttryck) som satt och fiskade med sina barn på tre ställen utmed rundan. Ingen hade fått napp när jag gled förbi och hejade. Tvekade först mellan vindväst eller inte men valde att lämna den hemma, ett val som blev helt ypperligt idag.

Cykel mot träd vid Erstaviksbadet

Fantasilös som alltid beslutade jag mig för något helt wild and crazy, nämligen att köra rundan åt andra hållet än normalt. Det blev faktiskt lite annorlunda, speciellt runt golfbanan där jag fick tänka till ett par gånger.

Stannade ett par gånger för att ta några bilder men rullade på hyfsat bra. Inget supertempo men så är det ju midsommardagen. Skippade dock den obligatoriska klättringen till Alpe de Merde eftersom Atle skulle hämtas i den lokala lekparken.

Idag blev det den kortare varianten på 40km, det vill säga utan Nackas backar men det räckte bra idag.

Såhär glad är man dagen efter Midsommarafton

Festligt att se alla våta blickar från både mödrar och fädrer när jag gled in i lekparken i mina tajta kläder med lite sprut på. Några tog bilder som antagligen redan är laminerade och sitter på lite kylskåpsdörrar i kvarteret.

Avslutade turen med att ploppa en Duvel Triple Hop. Bra smak med en rejäl blomkaraktär, Matte Lindfors skulle älska den.

Worth waiting for

Dagens runda enligt min Edge500

2 svar till “Lokalt ögongodis på midsommardagen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s