Grattis Marc

Måste ju toppa formen inför helgens äventyr, men då jag ofta smälter i regn var inte utomhuscykling ett alternativ idag. All EPO var slut i medicinskåpet, familjen var ute på sina saker, ”A Sunday In Hell” fanns på hårddisken. Det enda som egentligen saknades var motivationen men vem behöver den liksom?

På Söder satt Fredde och körde en 60-milare inomhus, någonstans väster om stan satt Mollo och grät som ett barn i ett dike i regnet, österut så smälte Vic bort i en jolle och någonstans norrut satt Bjorre och gned sin bak i ett pass flåsettor.

Alternativet att ligga i en nätbrynja och slöglo på någon rulle kändes lockande men jag masade mig ändå ner i källaren och plockade upp sakerna. Inte väggen idag inte.

Tänkte köra ett 5×5 pass med lite mer fokus på styrka men när jag efter halva fjärde intervallen knappt orkade hålla 70 i kadens ändrade jag passet till en 4×5 istället. Pulsen kom knappt ovanför 85% av max men benen brann det i så det stod härliga till. Hoppas att det gav mer än att ligga i soffan och äta chips, även fast jag är tveksam. Har alltid svårt att komma upp i puls när det blir lite mer fokus på styrka. Antagligen tar jag inte i tillräckligt som den pajas jag är.

Och för er som undrar så vann inte Eddy Merckx utan Marc Demeyer Paris – Roubaix 1976. Tyvärr så dog han 1982 i en hjärtattack.

3 svar till “Grattis Marc”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s