Mysrunda med KBCK +ANNAN

Tydligen så sprätte det i benen på både Tille, Magnus och Vic eftersom alla började flagga för ett intresse runt en söndagsrunda igår.

Jag som inte hade suttit på racern sen sista gången jag hojade (30-mila brevet) kände för att lufta det nylimmade bakdäcket ute på Värmdö och försöka rulla lite innan Paris – Roubaix som går av stapeln om dryga två veckor.

Bojsänke till vänster, kokosraket till höger! 

Jag var först på plats utanför SCS och snart så kom Magnus med sin SuperSix, Tille med sin S-Works Roubaix och sist Viktor med sin S-Works Tarmac. Skulle jag verkligen palla med kokostempo med mitt bojsänke i alu?

Viktor tog snabbt täten, skärgårdsbo som han är. Svängde höger där vi trodde vi skulle vänster och så höll det på. Galet trevligt att hoja ända ut till Aspvik, nästan bara på vägar jag aldrig kört innan. Tog Gustavsbergskylten framför näsan på Viktor och det blev typ den enda skalpen jag lyckades ta igår.

Hemvägen var minst lika bra den, förbi Kummelnäs och andra småvägar jag inte ens visste fanns. I en uppförsbacke någonstans kom Viktor ikapp och om, skrek något om lucka och ÖÖÖÖKA och satte fart. Jag tog rulle och körde så det brann i benen. Viktor var antagligen knappt andfådd.

Vid Skurubron kom Magnus och Tille ikapp och sen var det bara hemvägen kvar, naturligtvis på andra vägar än jag är van vid.

När vi började närma oss Nacka kyrka drog Viktor och Tille upp tempot och en bra variant på VETTERNKETTEN uppstod. Vi blåste på i 50km/h och hjälptes åt. Vid ett övergångsställe gick ett par killar som skulle behöva cykla lite naturligtvis mot rött. Dom såg oss men hade nog ingen aning om att vi skulle komma i den hastigheten. Alldeles försent insåg den ena kille sitt misstag och frös som en staty mitt i vägen. Jag tog honom på hans vänstra sida samtidigt som Viktor blåste om till höger. Fanns liksom ingen chans att stanna så det var ju bra att han bara stod där och såg fånig ut så vi slapp en kollision.

Tre minuter senare drog Viktor och jag till vänster och Tille samt Magnus till höger.

Tack gubbar för en härlig runda på för mig helt nya vägar.

3 svar till “Mysrunda med KBCK +ANNAN”

  1. Lät bra mysigt, var lite småmosig igår och vaknade blöt i feber mitt i natten. Det var nog bra att jag skippade söndagsrundan med fasit… 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s